Yritys

Missio

Turvaamme työsi.

Merplast työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa tavoitteena ennaltaehkäistä ja rajoittaa työtapaturmista aiheutuvia kustannuksia, sekä parantaa jokapäiväistä työturvallisuutta käytännönläheisesti.

Merplast pähkinänkuoressa

Työpaikoilla tapahtuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa. Ensiapuvälineet ja koulutus ovat lain mukaan välttämätöntä työnantajille, mutta millaisia välineitä sinulla tulisi olla ja mistä niitä voi hankkia? Merplast perustettiin vuonna 2005 Marko ja Minna Parviaisen toimesta. Huomasimme, että yritykset käyttävät paljon aikaa ja vaivaa huolehtiakseen ensiapuvälineistä ja koulutuksista.
Yritystoiminta käynnistyi autotallista, mutta alusta lähtien meillä oli visio yrityksestä, joka palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Ensimmäiset kaksi – kolme vuotta olivat suunnittelua ja pilottimarkkinointia, mutta sen jälkeen pääsimme aika nopeasti voimakkaaseen kasvuun. Liikevaihtomme on kasvanut 0,177 miljoonasta eurosta (2007) 2,41 miljoonaan euroon (2016).

Merplast tänään

  • Kymmenen vuoden toimintahistoria (perustamisvuosi 2005)
  • Yli 20 työntekijää
  • Yli 80 omistajaa
  • Listattu 24.3.2015 Privanetin markkinapaikalle
  • Yli 22 000 asiakasta ympäri Suomea
  • Toteutamme vuosittain yli 6 000 asiakastapaamista

Merplast Oy on Trafin (liikenteen turvallisuusvirasto) hyväksymä ammattipätevyyskoulutuksen koulutuskeskus

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi tai opetus- ja kulttuuriministeriö hyväksyy ammattipätevyyskoulutusta antavat koulutuskeskukset. Opetus- ja kulttuuriministeriön koulutuksen järjestämisluvalla toimivat yhteisöt hakevat hyväksyntää opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Muut yritykset, yhteisöt ja säätiöt hakevat hyväksynnän Trafista.

Koulutuskeskus hyväksytään antamaan perustason ammattipätevyyskoulutusta ja jatkokoulutusta tai vain jatkokoulutusta. Asetuksessa kuorma- ja linja-auton ammattipätevyydestä on määritelty vaatimukset hyväksynnälle.

Merplast Oy täyttää valtioneuvoston asetuksen kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyydestä 17 §:n vaatimukset.

Työturvallisuuskorttikoulutus valtakunnallisesti:
Merplast Oy – Leväsentie 2, 70700 KUOPIO – info@merplast.fi – p. 010 279 2600